bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

SA INVATAM SA RECICLAM ! – ECOOLIMPIADA

22/03/2014

            Reciclarea ne ajuta sa protejam natura si sa facem economie la material prima.De aceea e necesar ca atunci cand aruncam gunoiul ,sa fie sortat.

            Fiecare pubela trebuie sa aiba o culoare diferita pentru a putea deosebii unde aruncam:plasticul,hartia,sticla si metalul.

            De ce reciclam?Ei bine,reciclam pentru a reduce poluarea, pentru a proteja natura ,si pentru a nu epuiza resursele naturale.

            Atunci cand bem o doza de suc ,ar trebui sa stim ca este facuta din aluminiu.Aluminiu se face din bauxite ,un minereu destul de rar.Acesta se gaseste in Australia,Guineea,Jamaica,Brazilia si India.

            Va-ti gandit vreodata din ce este facut manualul de romana?Sau caietul de matematica pe care facem socoteli?Pai,simplu,din hartie!Dar din ce este facuta hartia?Din celuloza,mai clar din lemn.Ar trebui sa stim ca pentru o tona de hartie salvam 17 copaci.

            La fel ca si metalul si hartia si plasticul si sticla se pot recicla.Va trebui din cand in cand sa ne gandim cat de importanta este natura ,si cat de importanti suntem noi si sanatatea noastra   .

                                                                                                 MACIUCEANU  REBECCA

 

Categories: Compuneri.

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.