BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Să învățăm să reciclam – ECOOLIMPIADA

22/03/2014

       Aceasta zi este superba pentru reciclat. Daca înca n-ai învatat ,iti arat eu imediat. Să îti spun cum se face :plasticul si metalul intra in containerul galben,hârtia si cartonul in cel albastru iar sticla in cel verde. Daca toti oamenii ar recicla planeta ar fi foarte frumoasa si curata ,cu mai multi copaci si cu mai multe parcuri si cu apele limpezi. Nu v -ati gandit niciodata de ce oamenii pun panouri (Nu rupeti florile!Nu calcati iarba! Nu aruncati deseuri in apa!,etc.)

       Unii oameni reciclează dar alții nu. Încercați sa va stangeti gunoaiele voastre ,macar atat sa faceti            si voi pentru aceasta planeta frumoasa. Ar fi pacat sa o distrugem. Ea nu ne-a gresit cu nimic. Noi trebuie doar sa o ingrijim. Fiecare material are povestea lui :cum se naste, cum este folosit si cum este parasit. Aceste materiale sunt duse in fabrici unde, unele se topesc si altele se amesteca cu apa.

        Hartia poate fi reciclata doar de 5-7 ori deoarece in timpul reproducerei fibrele din ea se rup. Daca reciclam o tona de hartie salvam in jur de 17copaci. Unui brad îi ia sa creasca un metru 7 ani.

                                                 CUCOȘ  MIHAELA

Categories: Compuneri.

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.