BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Ecologistii – ECOOLIMPIADA

22/03/2014

     Intr-o vara Ana,Andreea si Vlad s-au gandit sa formeze un club,dar despre ce sa fie?Plimbandu-se prin parc si incercand sa gaseasca o tema pentru club  vazura cosurile de gunoi goale dar in schimb pe jos erau numai deseuri.Asa ca Anei ii veni o idee de denumire a clubului:”Ecologistii” .Toti au fost incantati de nume.

     Cei trei  copii s-au gandit ca le trebuie un sediu si un moto.Dupa ce au discutat cu parintii lor au aflat unde vor avea sediul. Acesta va fi in casa din copac iar motoul este:”Pentru Natura”.Ana ,Andreea si Vlad si-au  luat echipament special de strangere a gunoaielor,invitandu-si si alti prieteni sa  li se alature.In fiecare saptamana copii se duceau in parcuri si in alte locuri si adunau gunoaiele, dand unn exemplu frumos celorlalti cetateni.Ei au impartit si pliante in care indrumau oamenii sa protejeze natura.

     La sfarsitul lunii primarul a auzit despre faptele pe care le-au facut cei trei copii asa ca le-a multumit,i-a premiat si le-a promis ajutor in activitatile viitoare.

 

Boboc Bianca Maria

 

Categories: Compuneri.

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.