BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

NOI IUBIM NATURA – ECOOLIMPIADA

22/03/2014

          Sper ca va amintiti intalnirea din parc la care au participat Sebastian si Daniela! Ei au observat ca majoritatea produselor erau ambalate in plastic si  pentru faptul  ca aceste tipuri de ambalaje sunt mai usoare decat greutatea produsului respectiv , se pot produce intr-o sumedenie de forme iar daca le scapi, fiind rezistente, nu se intampla nimic rau.

            Daca deseurile de ambalaje de plastic ar putea sa le puna o intrebare despre cum ar putea fie ele reciclate si nu aruncate in iarba sau pe alei, copiii ar putea sa le raspunda printr-un proiect derulat de catre clasa lor pentru responsabilizarea tuturor celor care folosesc aceste ambalaje. Cum? Ce ar trebui sa aflam  despre aceste ambalaje? Faptul ca ele sunt obtinute din petrol care este o sursa naturala a pamantului, limitata iar aruncate prin iarba se descompun in zeci de ani.

            Pliantele distribuite ar contine si solutii pentru reciclarea acestor ambalaje: curatenia parcurilor pentru a le aduna si dotarea lor cu recipiente inscriptionate cu inscriptia “plastic “, responsabilizarea si in familie pentru a sorta aceste ambalaje si depozitarea lor in locurile special amenajate pentru acesta.

         Daca iubim natura trebuie sa invatam sa o protejam, sa o pastram curata si pentru cei ce vor veni dupa noi. Putem ajuta la reciclare si putem fi noi un exemplu.

                                                               SEVASTRE  ANDREI

Categories: Compuneri.

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.