bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

O lectie despre reutilizarea deseurilor – ECOOLIMPIADA

22/03/2014

        Sebastian, unul din personajele principale din cartea dedicata “ Programului National Educatie pentru Sanatate in Scoala Romaneasca” a fost la bunici. Bunica lui i-a povestit ce se intampla in satul lor cu ambalajele cu ambalajele care nu mai pot fi reciclate.

        Ii arata baiatului cateva ladite de lemn ce le pastra in podul casei pentru a le folosi ca si lemn de foc pe perioada iernii. Copilul este incantat de ceea ce a aflat la bunica lui si se viseaza un inventator care face ca fumul de la uzine si fabrici sa nu mai polueze aerul orasului. Astfel aerul in oras va fi  curat si usor de respirat.

        Faptul ca este atat de atras de ecologie ii face pe cititori sa ii urmeze drumul.

         Mie imi place ecologia dar imi place si mai mult ca ecologia sa fie aplicata asa cum trebuie. Deseurile trebuie sortate in functie de materialul din care provin, cele din hartie pot fi reciclate,  dar cele din plastic sunt mult mai daunatoare atat pentru sol cat si pentru aspectul mediului inconjurator. Astfel ar trebui sa le aruncam separat, in containere speciale.

          Ecologia inseamna sa iei un obiect care nu mai poate fi folosit, sa-l duci intr-un proces ce il va transforma intr-un lucru ce are alt sens.

          Aceasta este ecologia dupa sufletul meu. Eu tin la Terra, voi?

Dumitrescu Alexandra Elena

Clasa a IV a B, Scoala Gimnaziala C-tin Ghe. Marinescu Galati

 

Categories: Compuneri.

Comment Feed

No Responses (yet)



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.